ZZuit wil via allerlei activiteiten het sociale, maatschappelijke en culturele leven in Zwolle-Zuid versterken. ZZuit is een onderdeel van het multifunctioneel centrum SIO gevestigd aan de Thorbeckelaan 2, 8014 AZ te Zwolle.

ZZUit is een vrijwilligersorganisatie. De voorstellingen worden grotendeels gefinancierd vanuit de entreegelden, aangevuld met incidentele subsidie en sponsorbijdragen (zie onder het kopje sponsoren). Financiële bijdragen zijn welkom. 

ZZUit heeft een goede samenwerking met de Zwolse Theaters, zij verzorgen de ticketing. ZZUit volgt hun beleid wat betreft coronamaatregelen, geldterugave etc. 

De voorstellingen zijn meestal op de vrijdagavond en de invulling is gevarieerd: muziek van populair tot klassiek, theater, cabaret en lezingen. Naast voorstelllingen voor volwassenen zijn er af en toe ook kinder- of familievoorstellingen.  

rockwell 1948 the gossips 001 kopie

Kom ook en geniet van het programma bij u in de buurt. U bent van harte welkom! Vooraf is er gratis koffie en thee. En naderhand bent u welkom in het gezellige grand café van SIO.

Wilt u op de hoogte gehouden worden via de nieuwsbrief? Vul dan de gegevens hiernaast in! Dan ontvangt u via de mail een aankondiging van elk optreden.

Wilt u meer informatie over de activiteiten van ZZuit, of wilt u een actieve bijdrage leveren? Neem dan contact op met Jan Hoffmann via e-mail info@zzuit.nl of telefonisch via 06-20973403‬