ZZUit heeft als doel het versterken van  het sociale, maatschappelijke en culturele leven in Zwolle-Zuid. ZZUit is een onderdeel van het multifunctioneel centrum SIO, gevestigd aan de Thorbeckelaan 2, 8014 AZ te Zwolle.

ZZUit is een vrijwilligersorganisatie. De voorstellingen worden grotendeels gefinancierd vanuit de entreegelden, aangevuld met incidentele subsidie en sponsorbijdragen (zie onder het kopje sponsoren). Financiële bijdragen zijn welkom. 

ZZUit heeft een goede samenwerking met de Zwolse Theaters, zij verzorgen de ticketing. ZZUit volgt hun beleid wat betreft coronamaatregelen, geldterugave etc. 

De voorstellingen zijn meestal op de vrijdagavond en de invulling is gevarieerd: muziek van populair tot klassiek, theater, cabaret en lezingen. Naast voorstelllingen voor volwassenen zijn er af en toe ook kinder- of familievoorstellingen.  

Kom ook en geniet van het programma bij u in de buurt. U bent van harte welkom! Vooraf is er gratis koffie en thee. En naderhand bent u welkom in het gezellige grand café van SIO.

Wilt u op de hoogte gehouden worden via de nieuwsbrief? Vul dan de gegevens hiernaast in! Dan ontvangt u via de mail een aankondiging van elk optreden.

Wilt u meer informatie over de activiteiten van ZZUit, of wilt u een actieve bijdrage leveren? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. We sturen u voor elk evenement van de agenda eenmalig een e-mail.

Facebook link

Op onze Facebook pagina kunt u zich ook aanmelden, de agenda bekijken, meer informatie lezen en zelf reageren.

Twitter link

Volg ons op Twitter om makkelijk op de hoogte te blijven van activiteiten van ZZUIT.

SIO zaalverhuur Zwolle