ZZUit heeft als doel het versterken van  het sociale, maatschappelijke en culturele leven in Zwolle-Zuid. ZZUit is verbonden aan multifunctioneel centrum SIO, gevestigd aan de Thorbeckelaan 2, 8014 AZ te Zwolle.

ZZUit wordt gerund door een zelfstandig werkend team van vrijwilligers. ZZUit maakt dankbaar gebruik van de zaalruimte en de horecafaciliteiten van SIO. Zo zorgt SIO voor de gratis koffie en thee bij aanvang, en in de pauze en na afloop voor hapjes en drankjes (tegen betaling). Het Grand Café is een gezellige plek om na te praten. 

Wat betreft de culturele inhoud werkt ZZUit samen met de Zwolse Theaters en met het OKTO (Overleg Kleine Theaters Overijssel). De Zwolse Theaters verzorgen de ticketing. ZZUit volgt hun beleid wat betreft coronamaatregelen, geldterugave etc. 

De voorstellingen worden grotendeels gefinancierd vanuit de entreegelden, aangevuld met incidentele subsidies en sponsorbijdragen (zie onder het kopje sponsoren). Financiële bijdragen zijn welkom. 

De voorstellingen zijn meestal op de vrijdagavond en de invulling is gevarieerd: muziek van populair tot klassiek, theater, cabaret en theatercolleges. Naast voorstelllingen voor volwassenen zijn er af en toe ook kinder- of familievoorstellingen.  

Kom langs en geniet van een cultureel aanbod in Zwolle Zuid. Iedereen is van harte welkom! 

Wilt u op de hoogte gehouden worden via de nieuwsbrief? Vul dan de gegevens hiernaast in! Dan ontvangt u via de mail een aankondiging van elk optreden.

Wilt u meer informatie over de activiteiten van ZZUit, of wilt u een actieve bijdrage leveren? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. We sturen u voor elk evenement van de agenda eenmalig een e-mail.

Facebook link

Op onze Facebook pagina kunt u zich ook aanmelden, de agenda bekijken, meer informatie lezen en zelf reageren.

Twitter link

Volg ons op Twitter om makkelijk op de hoogte te blijven van activiteiten van ZZUIT.

SIO zaalverhuur Zwolle