vrijdag 21 maart 2025
Koning Willem wil ’m (4+)

Koning Willem wil ’m (4+)

Harro van Lien

19:00 - circa 20:00 uur
7,50

Een interactieve voorstelling over hebberigheid en heldenmoed. Voor kinderen vanaf 4 jaar, maar ook leuk voor oudere kinderen en ouders.

Iedere dag trekt de koning door het land met zijn karavaan: een oude gammele koets, een koetsier op de bok en twee paarden ervoor. Achter de koets bungelen twaalf wagonnetjes. Als de koning iets ziet wat hij hebben wil steekt hij zijn arm uit het raam, wijst het aan en zegt: IK-WIL-'M! Het ding belandt in een wagonnetje tussen andere dingen en wordt naar zijn paleis gebracht dat uitpuilt van de dingen.

Op een dag komt de koning in het dorpje Horrelvliet waar Jonathan net een prachtige step van zijn vader heeft gekregen. De koning ziet de step. Zijn ogen glinsteren en zijn arm steekt al uit het raam…

Niet veel later zit Jonathan verstopt in een wagonnetje. Hij is vastbesloten: Ik wil mijn step terug!

Over de artiest

Harro van Lien is verteller, acteur en theatermaker. Zijn passie ligt bij betrokken theater, en hij richt zich met zijn voorstellingen op kinderen in de basisschoolleeftijd. Harro maakt voorstellingen die het publiek raken, maar toch bemoedigen. Gewoon mooie verhalen in een theatrale verpakking.

Tip: vooraf gezellig wat eten bij SIO...

Fotograaf Harmina Kieviet

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. We sturen je voor elk evenement van de agenda eenmalig een e-mail.

SIO zaalverhuur Zwolle