woensdag 11 september 2024
Woeste Willem Schoolvoorstelling

Woeste Willem Schoolvoorstelling

Harro van Lien

09:30 en 11 uur
nvt
Volgeboekt door scholen uit Zwolle Zuid

Een dynamische voorstelling over piraten, stoer doen, bang zijn en onverwachte vriendschappen. Leeftijd vanaf 4 jaar.

Het verhaal:

Willem woont alleen aan de rand van het bos. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen. Hij zingt zeeroversliedjes en loert wat door zijn verrekijker over het water, tot opeens een klein jongetje de rust verstoort. Het jongetje is een landrot, duidelijk. Aan landrotten heb je niks. Landrotten zeuren. Om woest van te worden!

Gebaseerd op het prentenboek ‘Woeste Willem’ van Ingrid en Dieter Schubert.

Over de artiest

Harro van Lien is verteller, acteur en theatermaker. Zijn passie ligt bij betrokken theater. Hij maakt voorstellingen die het publiek raken, maar toch bemoedigen. Harro richt zich met zijn voorstellingen op kinderen in de basisschoolleeftijd. Hij maakt graag verhalen zonder een strak educatief/maatschappelijk doel. Gewoon mooie verhalen in een theatrale verpakking.

Quotes/recensies/Links

Reactie ICBS De Otterkolken: "Zelden zo'n leuke voorstelling gezien!! Er waren kleuters die niet meer bij kwamen van het lachen."

Reactie bezoeker theater: "Vandaag met mijn zoons van 3 en 6 Woeste Willem gezien in de bibliotheek van Rotterdam. Ik wil gewoon even een bericht achterlaten, want het was zó geweldig! Ze hebben beide de hele voorstelling geconcentreerd gekeken en heeel veeel gelachen. Echt heel knap gedaan. Bedankt!"

Fotograaf Sjoerd Litjens  

 

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. We sturen je voor elk evenement van de agenda eenmalig een e-mail.

SIO zaalverhuur Zwolle