vrijdag 11 april 2025
VOLGENDE X

VOLGENDE X

Nico Meurs

20:00 - circa 21:15 uur
15,00

Een man wacht in het ziekenhuis af of zijn vrouw uit een coma zal ontwaken. Een tragi-komische solo.

Een man wacht in het ziekenhuis af of zijn vrouw uit een coma zal ontwaken. Hij doodt de tijd met verhalen, grappen, liedjes, imitaties, anekdotes, bespiegelingen en herinneringen…

Een voorstelling vol humor, vaart en ontroering; zowel beklemmend, als ook grappig en diep-menselijk. Maar ook heeft “VOLGENDE X” een aantal zeer onverwachte ‘plot-twists’ die de toeschouwer op het puntje van de stoel doen zitten!

Een succesvolle solovoorstelling van acteur en theatermaker Nico Meurs.  Hij vertaalde en bewerkte een bekroonde tekst uit 1993 van de Engelse schrijver Ron Aldridge.

Over de artiest

Acteur/theatermaker Nico Meurs (Alkmaar, 1970) studeerde in 1994 af aan de Toneelschool Amsterdam. Hij is verbonden aan Theaterstichting De Blauwe Feniks en Theatergroep ALKmaar (TALK). Daarnaast is hij ook gast-acteur bij andere gezelschappen.

Theaterstichting De Blauwe Feniks

Sinds 2019 speelt het in Alkmaar gevestigde DBF met veel succes door het hele land zowel theatervoorstellingen als ook zogeheten ‘huiskamervoorstellingen’. Kenmerkend voor DBF is: ‘de kunst van het weglaten’. Hiermee zijn de voorstellingen van DBF altijd een ode aan de verbeelding.

Link: www.deblauwefeniks.nl

Fotograaf Rob Ouwerkerk

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. We sturen je voor elk evenement van de agenda eenmalig een e-mail.

SIO zaalverhuur Zwolle