Vrijdag 2 oktober 2020

20200403 750450 MultipleNoiseTop2000Tribute

Top 2000 Tribute

Multiple Noise

Tijd: 20:15 | € 12,50

Herkansing! Jammer dat deze voorstelling in april niet door kon gaan. Maar nu komen ze dan toch, met hun vertolking van nummers uit de Top 2000. Zang met een flinke dosis theater. En … er kan bij gedanst worden.

Meer informatie

Theaterkoor Multiple Noise is een enthousiast, dynamisch gezelschap bestaande uit 24 personen. Zij brengen een indrukwekkende ode aan de Top 2000 gecombineerd met een flinke dosis theater. Wij willen dansen!

Theaterkoor Multiple Noise uit Hengelo is een groot, muzikaal gezelschap dat zang en theater combineert, waarbij de liedjes door middel van een verhaal verbonden worden. De muzikale leiding is in handen van dirigent Ton Annink. 

Dit seizoen brengt Multiple Noise een voorstelling met voornamelijk muziek in een theatraal jasje, waarbij een eerbetoon gebracht wordt aan de mooiste nummers uit de Top2000. De klassiekers worden zowel a capella uitgevoerd of begeleid door piano, een ensemble met dwarsfluit, djembé en viool of de eigen band. Nummers van onder andere Queen, The Eagles, Coldplay en Billy Joel zullen op geheel eigen wijze uitgevoerd worden. 

Multiple noise is bekend van de Huttenkloas in 2017 en de alom geprezen sprookjesvoorstelling met zang, dans en theater.

Meer informatie over Theaterkoor Multiple Noise op hun website: https://www.multiplenoise.nl

Kom deze grote inspirerende club beleven bij ZZuit en geniet van deze onvergetelijke avond!

groepsfoto Multiple Noise maart 2019

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens