vrijdag 22 maart 2024
TAPAS Comedy show (try-out)

TAPAS Comedy show (try-out)

Henk van Huisstede en partners

20:15 uur | € 15,00

Stand-up comedy is nogal in trek! Net zoals tapas. Smakelijke kleine hapjes, allemaal anders, om samen van te genieten.

Maar liefst vier ervaren comedians zullen (ieder 20 minuten) hun grappen en gedachtespinsels voor het voetlicht brengen. Om een avondje lekker te lachen en je zorgen even aan de kant te zetten.

Henk van Huisstede 

Een Zwolse stand up-comedian, die het een aantal jaar geleden ineens op z’n heupen kreeg. Bij het Comedyhuis in Utrecht volgde hij in 2016 zowel de zomer- als de herfstcursus. Daarna probeerde hij wat dingen uit op open podia en de reacties waren zo bemoedigend dat hij dacht: ''nu of nooit!'' Hij treedt sindsdien wekelijks op, met veel plezier, en hoopt dat speelplezier ook over te brengen op het publiek. Henk organiseert bovendien, samen met andere comedians, comedy shows op diverse locaties in en om Zwolle.

Sima Sharma

Na jarenlang ongevraagd grappig doen voor vrienden en familie, werd haar gevraagd een ander podium te zoeken. Dat is dan ook letterlijk wat Sima heeft gedaan. Gevat, ad rem en een tikkeltje sarcastisch. Met een flinke dosis zelfspot haalt ze de inspiratie voor haar grappen uit haar alledaagse maar hectische leven, met een fulltime kantoorbaan, kinderen, een partner, Netflix zonder Chill en al het andere dagelijkse leed.

Jasper Nieuwenhuis

Jasper was ooit een grappende leraar. Maar na ruim tien jaar voorgezet onderwijs trok hij de conclusie dat hij zijn grappen niet langer alleen aan pubers wilde vertellen. Hij klom het podium op en reist nu stad en land af om als comedian alles wat op zijn hart ligt te delen. Zijn verhalen zijn uit het leven gegrepen en daardoor een mix van mooie momenten, opmerkelijke opmerkelijkheden én frustraties. Want alles mag er uit!

Jim Speelmans 

Vaak op het randje, lekker droog, met zelfspot én super grappig – zo zou je zijn humor het best kunnen typeren. Hij is door de wol geverfd en een legende in de comedy wereld: al vanaf 2002 maakt hij furore met zijn comedy (ook als tekstschrijver voor anderen). Dit seizoen staat hij met alweer zijn zevende avondvullende voorstelling in de theaters.

Een klein voorproefje van zijn gevoel voor humor is te lezen in zijn fictieve gastenboek. De fictieve familie Stok heeft daarin geschreven: ''Bedankt Jim Spermans. We gaan je naam in de gaten houden!''

Foto: de zaal van SIO/ZZUit tijdens een optreden. Fotografe Linh Tran Kranendonk

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. We sturen u voor elk evenement van de agenda eenmalig een e-mail.

Facebook link

Op onze Facebook pagina kunt u zich ook aanmelden, de agenda bekijken, meer informatie lezen en zelf reageren.

Twitter link

Volg ons op Twitter om makkelijk op de hoogte te blijven van activiteiten van ZZUIT.

SIO zaalverhuur Zwolle