Vrijdag 7 januari 2022

Afbeelding Sveva resize

Een spetterend optreden van een rijzende ster 

Sveva

   Tijd: 20.15 | € 15.00

Geannuleerd vanwege van de coronamaatregelen. Maar we houden haar in gedachten...

Singer/songwriter Sveva en haar begeleiders brengen prachtige ballads, blues en soul, afgewisseld met country, funk en pop.

 

Meer informatie

Afgelopen zomer spotte ZZUit deze artiesten in het buitenland bij een openlucht optreden. Tijdens de ballads kon je tussen het ademloos luisterend publiek een speld horen vallen. Later op de avond zagen we de liefhebbers swingen op de flitsende nummers. Het zou zomaar kunnen zijn dat deze band binnenkort gaat doorbreken... Maar in elk geval wordt het bij ZZUit een mooi programma waar u met genoegen op terug zult kijken!

Over de artiesten

Sveva is een gedreven en veelzijdige singer/songwriter. Ze speelt samen met haar virtuoze begeleidersen Thomas de Boer (toetsen) en Herralt  Hoving (gitaar). Zij studeerden aan de Rotterdamse kunstvakhogeschool ‘Codarts’ en sloten hun vooropleiding ‘Artiest muzikant’ op het Deltion College  af met prachtige examencijfers: respectievelijk een 10, 9,5 en een 10.

Over de muziek

Beth Hart en Yebba vormen inspiratiebronnen voor eigen songs, maar u hoort deze avond ook muziek van o.a.  Etta James, Aretha Franklin, Prince, Stevie Wonder, Michael Jackson en ‘onze’ Ilse de Lange.

 

Praktische info:

Kaarten Bestellen 

ZZUit vraagt om een coronatoegangsbewijs. Lees hier de algemene richtlijnen.

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens