Maandag 21 december 2020

20200403 750450 MultipleNoiseTop2000Tribute

Expositie Operatie 1001 Lichtjes

Theater de Makkers

Tijd: 18:30 | gratis!

Vlak voor de kerstdagen, staan alle 1001 lampjes met verhalen uit Zwolle voor u klaar. Met een grote bus halen we u op vanaf SIO naar Theater de Spiegel. Luister naar de verhalen over moed, hoop en liefde.

Meer informatie

Het is u vast niet ontgaan, Theater de Makkers, Zwolse theaters en een groot aantal andere partners en organisaties in Zwolle hebben zich de afgelopen weken vastgebeten in een operatie: OPERATIE 1001 LICHTJES. We gingen op zoek naar 1001 verhalen en lampjes in Zwolle. Met een grote bus trokken we de wijken in om lampjes in te zamelen en zijn we op bezoek geweest bij tientallen mensen, Zwollenaren met grote verhalen, of hele kleine persoonlijke verhalen en zelfs de burgemeester van Zwolle om een verhaal op te halen. Verhalen over moed, hoop en liefde. 

Vlak voor de kerstdagen, staan alle 1001 lampjes met verhalen, gedeeld en ingezameld tijdens de operatie, in de grote zaal van Theater de Spiegel. Deze expositie, EXPOSITIE OPERATIE 1001 LICHTJES, openen we op maandag 21 december. We halen u op deze dag graag op met een speciale bus vanaf SIO Zwolle en brengen u naar de expositie in Theater de Spiegel. Kom binnen, loop rond tussen de lampjes en luister naar de verhalen van jouw stadsgenoten. Na uw bezoek, brengen we u weer terug met de bus naar SIO Zwolle aan de Thorbeckelaan. 

Meer informatie over het project OPERATIE 1001 LICHTJES.: www.zwolsetheaters.nl/operatie-lichtjes

Planning

Maandag 21 december

18.30 uur: bus bij SIO Zwolle, Thorbeckelaan 2
18.45 uur: vertrek bus vanaf SIO Zwolle naar Theater de Spiegel
19.00 uur: Aankomst bij Theater de Spiegel + entree naar de expositie
Na ongeveer een uur zal de bus weer terugrijden naar SIO Zwolle.

Gaat u mee? Er zijn 30 plaatsen beschikbaar. Mail naar info@zzuit.nl en geef uw naam en het aantal personen door. Uw reservering zullen we bevestigen en we zien u dan graag op maandagzvond 21 december.

Bezoekt u liever de expositie op een ander moment, reserveer via de website van Zwolse theaters een kaartje (gratis toegankelijk): https://zwolsetheaters.nl/programma/expositie-operatie

Kaarten bestellen

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

1001lichtjes.jpg  

61f8b4f082e1ea78d954f8b7b1d1688f.jpg    dd6dd9bd39bda18afd84f7b43aaf9d77.jpg