UItgesteld

20200403 750450 MultipleNoiseTop2000Tribute

Zie hier de mens

Piepschuim

Tijd: 20:15 | € 15,00

Bananen zijn net mensen. Ze worden bruin in de zon, je kunt er vaak om lachen, maar ze zijn snel gekwetst. 50% van het DNA van de mens is gelijk aan dat van een banaan. “Bananen zijn net mensen” is dus op zijn minst half waar.

Meer informatie

Bij Zie hier de mens zult u lachen om de mens, en dat met veel muziek, een filosofisch verhaal en fysiek theater.

Piepschuim is wat u krijgt als Drs. P. en Ellen ten Damme een levenslustig kind zouden krijgen. Of als je Mini en Maxi kruist met Dolf Jansen. Heeft u nog geen beeld? Dan moet u het gewoon komen bekijken.
Of kijk eerst op https://www.piepschuim.com

Over de artiesten

Taalfilosoof en liedschrijver Cor Burger en multi-instrumentalist Robbert Koekoek maken al jaren hoogwaardige muzikale cabaretvoorstellingen, waarin muziek, cabaret, prachtige geëngageerde teksten, en fysiek theater gecombineerd worden.
Regie: Vincent van den Elshout.

Kaarten bestellen

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens