Uitgesteld

20200517 750450 Skunk DoemaarTributeband

Roadtrip through Ireland 

Beggars' Clan, Irish Folk

Tijd: 20:15 | € 17,50

Het publiek bepaalt de muzikale route door het wonderschone Ierland. Het landschap, de Keltische verhalen, de kroeg, geen reis is hetzelfde. De Beggars' Clan staat hiermee voor een uitdaging en gaat die graag aan! 

Meer informatie

Het publiek zit zelf aan het stuur, maar uiteraard laat de band u niet alleen reizen. De reisleider neemt u mee door het prachtige Ierland.

U slaat bijvoorbeeld linksaf en komt bij een gedenkwaardige plaats waar ooit de zwaarste gevechten zijn gevoerd. Of u slaat rechtsaf en belandt in de kroeg...U mag het zeggen! We gaan in gesprek met de locals. Zij weten en kennen het echte verhaal en delen dit graag met u.

Dit gaat uiteraard gepaard met een enorme dosis humor en zelfspot waarbij muziek de verbindende factor is.Al met al wordt het een avondvullend programma, voor jong en oud waarbij ze iedereen aan boord houden en een rugzak vol verhalen meegeven naar huis!Hier alvast een korte promo voor de komende show!

Over de band

 The Beggars’ Clan brengt Irish folk op festivals en feesten, in kroegen, op slaapkamers en in het theater. Traditioneel, maar wel op smaak gemaakt met een stevige Beggars saus. 

Johnny McGurk – voice, banjo, guitar
Becky Cooper – fiddle, voice
Awl Mickey Coote – voice, guitar, flute, tin whistle
Dacy – squeezebox, tin whistle, voice
Hogan – Bass guitar
Slugger O’ Toole – bohdran, drums, percussion, mandoline, guitar, voice

 Eerdere optredens en Quotes

Quotes:
“Beggars, het was geweldig om jullie in huis te hebben. Feest voor al onze gasten en ons. Dus….wierkommn!!” - Parkgebouw Rijssen
“Leuke voorstelling! Wij hebben genoten. Aanrader.” - Een van de vele Facebook reacties

“Geweldig optreden van de Beggars’ Clan in Vriezenveen.” - Theater Turf, Vriezenveen

“Theater-tip van Raymond: The Beggars’ Clan. The Beggars’ Clan voor mij één van de hoogtepunten van dit seizoen.” - Theater Het Punt, Vroomshoop

“Kan terugzien op een geweldige avond! Heb genoten van de muziek, de show van Henri, óók de wijze waarop alles aan elkaar werd gepraat. Kortom een geweldige en complete muziek/showavond! Bedankt!” - Een van de vele Facebook reacties

Kaarten bestellen

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens