17 september 2021

20200403 750450 MultipleNoiseTop2000Tribute

Baat het niet dan Schaadt het niet

Piepschuim

Tijd: 20:15 | € 15,00

Wij zijn de overlevenden! En nu alles weer een beetje opengaat, gaan we dat leven maar eens vieren ook! Roerige tijden vragen immers om een onstuimige voorstelling die ons weer energie geeft.

Meer informatie

De eerste voorstelling van het seizoen die ons weer laat lachen en ons het eentonige binnenzitten doet vergeten.

Onder het motto: "Baat het niet dan schaadt het niet" speelt Piepschuim het glas weer halfvol. Want er valt altijd wat lachen, is het niet om ons eigen onvermogen dan is het wel om Piepschuim!

Laat jezelf vollopen met energie en lach de opgekropte spanning uit je lijf bij de muzikale cabaretvoorstelling Baat het niet dan schaadt het niet!

Over de artiesten

Taalfilosoof en liedschrijver Cor Burger (zang, gitaren) en multi-instrumentalist Robbert Koekoek (sax, klarinet, contrabas, percussie) maken al jaren hoogwaardige muzikale cabaretvoorstellingen, waarin muziek, cabaret, prachtige geëngageerde teksten, en fysiek theater gecombineerd worden.

Piepschuim is wat u krijgt als Drs. P. en Ellen ten Damme een levenslustig kind zouden krijgen. Of als je Mini en Maxi kruist met Dolf Jansen. Heeft u nog geen beeld? Dan moet u het gewoon komen bekijken.

Of kijk eerst op https://www.piepschuim.com
Kaarten bestellen

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens