vrijdag 13 september 2024
Love, Peace and Happiness

Love, Peace and Happiness

Woodstock Tribute Band

20:00 - circa 23:00 uur
17,50
Tickets nog niet in de verkoop

Ga terug naar, of maak kennis met de geweldige muziek van eind jaren 60: het hippietijdperk. Dansen mag!

Op het legendarische Woodstock popfestival ïn 1969 speelden vele beroemde namen uit de muziekwereld, zoals: Janis Joplin, Santana, The Who, Jimi Hendrix, The Band. Het was de tijd van love, peace en happiness.

Was jij toen jong? Dan kun je je hart ophalen bij al die bekende muzieknummers. Je mag je hippiekleding uit de mottenballen halen en je mag ook weer gaan ‘swingen’ (maar niets hoeft).

Ben jij nu jong? Kom dan kennismaken met de inmiddels klassiek geworden muziek. En omdat de winkels nu weer vol hangen met flared jeans en giletjes kun ook jij vast wel een passende outfit vinden.

Over de artiesten

De Woodstock Tribute Band is een 8 man’s formatie die het overgrote deel van het Woodstock repertoire live ten gehore brengt. En dat doen ze op zo’n wijze dat het verschil met het origineel nauwelijks te horen is en dat is bijzonder, erg bijzonder. Zeker als je je realiseert dat de verschillen tussen de originele bands enorm zijn. Probeer maar eens muziek van al die artiesten op een hoog niveau te spelen. De Woodstock Tribute Band doet dat schijnbaar moeiteloos. Het is dan ook niet voor niets dat zij een van de meest gevraagde tribute bands van Nederland zijn. Zij brengen het publiek terug naar de flower power tijd met love, peace and happines. De positieve en opgetogen sfeer die de band weet te creëren wordt in heel Nederland geroemd.

Line up: Sabine van Gessel (Zang), Jan van der Burg (zang/Gitaar), Maarten van Iersel (gitaar), Roel Wessels (Keyboards), Maurice Nobelen (Bas), Sander van den Berk (Drums), Wendy van de Camp en Jeanne de Laat ( Backing vocals).

Link: Don't you want somebody to love

Op de website van The Woodstock Tribute Band staan nog meer opnames van de band in actie.https://www.woodstock-tribute.nl

Fotografie Richard Smits

 

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. We sturen je voor elk evenement van de agenda eenmalig een e-mail.

SIO zaalverhuur Zwolle