vrijdag 26 januari 2024
Hits en evergreens akoestisch vertolkt

Hits en evergreens akoestisch vertolkt

Heels & Sneakers

20:15 uur | € 15,00

Zij op heels, hij op sneakers. Acoustic duo Heels & Sneakers brengt bekende hits uit vrijwel elk genre net even anders...

Dit enthousiaste akoestische duo weet je te verrassen met een heerlijke mix van all-time classics en bekende top-40 hits. Ze schuwen geen genre en weten met hun fijne tweestemmige zang en lekkere akoestische gitaarspel elk nummer op eigen wijze te brengen.

De artiesten

Acoustic duo Heels and Sneakers bestaat inmiddels ruim 5 jaar. Zangeres Birgit Vervoorn uit Harderwijk heeft al vele jaren ervaring in de muziek. Tijdens een van haar optredens als leadzangeres bij coverband Doctors Order in Zwolle, ontmoette zij Steffen van Bergenhenegouwen. Steffen is gitarist en zanger en speelde destijds bij coverband Venoza. Vanuit hun gedeelde passie voor livemuziek ontstond de wens om op een andere manier, intiemer en persoonlijker, muziek te maken.

De muziek

Met persoonlijke aandacht voor het publiek weet het duo een intieme sfeer neer te zetten. Ze verrassen hun publiek met eigen gearrangeerde covers van all time classic hits. Veelal met een country-achtige sound. Denk bijvoorbeeld aan Bruce Springsteen, The Beatles, Dolly Parton, Simon and Garfunkel, Van Morrison, Sam Cooke en Johnny Cash. 

Fotografe Romkje van Bergen-Henegouwen 

NB: Deze voorstelling werd vanwege ziekte in september 2023 geannuleerd. Had je daar al een kaartje voor gekocht? Zie dan het bericht van de Zwolse Theaters over het omzetten of het restitueren van je kaartje.

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. We sturen u voor elk evenement van de agenda eenmalig een e-mail.

Facebook link

Op onze Facebook pagina kunt u zich ook aanmelden, de agenda bekijken, meer informatie lezen en zelf reageren.

Twitter link

Volg ons op Twitter om makkelijk op de hoogte te blijven van activiteiten van ZZUIT.

SIO zaalverhuur Zwolle