Vrijdag 15 november 2019

20191115 75450 Hun

Alles is wel

HUN

Tijd: 20:15 | € 12,50

Hun verschijning is charmant, brutaal en buitengewoon onbescheiden. Laat u verleiden door Hun lyrische melodieën en Hun ontwapende directheid. Spelend met uw verwachtingen winden zij u om Hun vinger. 

Meer informatie

Een masterclass zullen Hun het niet noemen, maar Hun duwen u wel wat levenswijsheden door de strot (uiterst lichtzinnig, uiteraard). Niet dat u het nodig heeft, want u bent natuurlijk ontzettend goed gelukt. Alles is wel. Toch?

Gefeliciteerd! U leeft nog en dat willen we graag met u vieren, dat heeft u wel verdiend. Een avond geheel in teken van u en uw wereldprestatie, vol van awards, odes en serotonine! We nodigen u uit om lekker onderuit te gaan zitten, te genieten en te ontspannen. Trekken wij voor u iets moois aan, zetten er een lampje op en trekken onze gouden keeltjes open. Kosten noch glitters zullen worden gespaard, zodat u niet eens zult merken dat één van ons depressief is. Ergo een avond vol vermaak! Gepresenteerd door uw waanzinnige gastvrouwen: P en Char.

Sabine Krol en Charlotte de Vries zijn Hun. Beide afgestudeerd aan het Conservatorium, begonnen zij in 2014 als duo zelf materiaal te schrijven en te ontwikkelen. Gewapend met piano’s, gitaren, glitters, synthesizers en andere elektronische shit, shinen ze de pan uit met Hun tweede voorstelling ‘Alles is Wel’. Een voorstelling vol van tekst, geen tekst, Nederlandstalige liedjes, dikke dansmoves en levensvragen die niet beantwoord zullen worden. 

Na meerdere succesvolle festivals, intieme, maar bomvolle huiskamers en een onophoudelijke stroom aan Fahunaten*, zijn Hun nu echt klaar voor een avondvullende theatertournee door Nederland. 
*Fahunaat: Een fanatiek fan van Hun. Duh.

Recensies:

‘Een veelbelovend duo dat het theater vanuit een brutale hoek benadert: een frisse, eigenwijze kleur binnen het palet van de kleinkunst.’ – Oeloek

‘Met Hun weet je zeker dat je een eigenzinnige show met lef voor je kiezen krijgt. Ik ben erbij!’ – Roel Funcken, directeur Delft Fringe Festival

‘Gaat Hun zien want Hun heeft er zin in. Pikant, prikkelend en zeer talentvol!’ –Daan Speelman

Kaarten bestellen

Klik op onderstaande foto's voor een voorproefje....cover-hun.pngcover-hun-allesiswel.png

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens