vrijdag 12 mei 2023
2023-05-12 || Vintage blues
uitverkocht!

Vintage blues

Hey Moocher

20:15 uur
15,00 | uitverkocht

Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst.

Een optreden van Hey Moocher is altijd een feestje, voor het publiek én voor de bandleden. Vintage blues, stevig groovend én swingend.

Een stevige groove, uptempo en zwaar hangen in een twelve-bar-blues. Dubbele frontzang, gitaar, bluesharp, accordeon, drums en contrabas. Hey Moocher speelt met akoestische instrumenten en/of versterkt met de vuige sound van bejaarde buizenamps. 

Maar wie zijn die Zwolse muzikanten eigenlijk die al in vele bands speelden en nu als Hey Moocher het podium beklimmen en vintage blues spelen? 

Allereerst frontman Rob Bults, met zijn rauwe stem, steady lead- en slaggitaar. Daarnaast John Beumer, hyping frontman nummer twee, mét een koffertje fijne bluesharps. Simone Colicchia blaast met haar accordeon de Balkan in de blues en geeft daarmee Hey Moocher een bijzondere klankkleur. Drummer Joop de Haan tikt de perfecte eenvoud en shuffelt een solide basis onder de groove. En ten slotte de bas. Bij ZZUit wordt deze bespeeld door Luca Bults in de akoestische set en door Jelle Beumer met elektrische bas in de versterkte set.

Hey Moocher put uit het repertoire van Little Walter, Elmore James, Sonny Terry en Muddy Waters. En altijd dat ene nummer van Livin’ Blues.

Link:  https://youtu.be/BX9PuH782rw

Foto door Lotte de Graaf (New Orleans 2022)

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. We sturen je voor elk evenement van de agenda eenmalig een e-mail.

SIO zaalverhuur Zwolle