Vrijdag 15 november 2019

20190920 750450 Zorieta

Alles is wel

HUN

Tijd: 20:15 | € 12,50

Hun verschijning is charmant, brutaal en buitengewoon onbescheiden. Laat u verleiden door Hun lyrische melodieën en Hun ontwapende directheid. Spelend met uw verwachtingen winden zij u om Hun vinger. 

Meer informatie

Sabine Krol en Charlotte de Vries zijn Hun. Beiden zijn Hun in 2013 afgestudeerd aan het Conservatorium van Haarlem en besloten Hun de handen ineen te slaan en levensvisies te bundelen. Hun doen dit aan de hand van een reeks liedjes, absurdistische intermezzo's en hier en daar een onverhoopte danspas. Ze schrijven Nederlandstalige theaterliedjes begeleid door piano, elektronische shit of iets anders. Hun schrijven alles zelf en zijn zelfbenoemd weergaloos charmant.

‘Een veelbelovend duo dat het theater vanuit een brutale hoek benadert: een frisse, eigenwijze kleur binnen het palet van de kleinkunst.’ – Oeloek
‘Met Hun weet je zeker dat je een eigenzinnige show met lef voor je kiezen krijgt. Ik ben erbij!’ – Roel Funcken, directeur Delft Fringe Festival
‘Gaat Hun zien want Hun heeft er zin in. Pikant, prikkelend en zeer talentvol!’ – Daan Speelman

Kaarten bestellen

Bent u wel eens verdomd ongelukkig? Of kent u iemand die zich wel eens van een gebouw heeft willen gooien?
Sabine wel; Charlotte namelijk. Sabine is overigens best gelukkig, maar leidt een ongelooflijk saai leven (aldus Charlotte). Nou, depressief ben je nooit alleen hoor, daar zorgt Char wel voor (aldus Sabine). Hun hebben zich noodgedwongen gespecialiseerd in de krankzinnige wereld van depressies en pillen, omdat Hun wereldfaam nou eenmaal al jaren gesaboteerd wordt door psychische somberheid. Tijd om Char haar ziekte eens lekker uit te buiten en met waargebeurde verhalen het theater in te gaan.

Hun

Klik op de foto's voor een voorproefje....

image.png

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens