Dinsdag 19 februari 2019

20190219 750450 zelluf2

Zelluf (3+)

Garage TDI

Tijd: 15:00 uur | € 7,50

Twee meisjes, Lotte en Iris zijn de grootste vriendinnen. Onuitputtelijk delen en bouwen ze hun eigen fantasiewereld. En ze zijn eigenwijs. Dit leidt soms tot onhandige, maar ook grappige situaties.

Meer informatie

Op een gegeven moment raakt Lotte haar knuffel kwijt. Is hij weggelopen? Kan dat? Of is hij misschien door Iris verstopt? Ze krijgen ruzie en opeens is de vriendschap ver te zoeken. Ze gaan ieder hun eigen weg… Hoe maken ze het weer goed?

Zelluf is een interactieve dansvoorstelling en gaat over fantasie, samen spelen en samen delen. Aan het eind van deze voorstelling mogen de kinderen onder leiding van de twee danseressen op het podium zelf dansen en krijgen zij een korte workshop.

Stichting Garage TDI is een Drents JeugdTheater. Garage TDI vertelt, speelt en danst Grote Verhalen voor kleine mensen. Verrassend interactief, liefdevol, met humor, met lijf en leden, met oude en nieuwe media.

Kaarten reserveren

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Unknown.png

20190219 750450 zelluf