Woensdag 24 oktober 2018

20181025 750450 Stenenhart

De man met het stenen hart (6+)

Garage TDI

Tijd: 15:00 uur | € 7,50

Hans woont met zijn moeder en de koe en de geit in een schamele hut in het bos. Ze zijn arm, maar gelukkig en tevreden. Daar komt verandering in als achtereenvolgens de geit, de koe en zijn moeder sterven.

Meer informatie

Hans wordt zo verdrietig dat hij alleen nog maar kan huilen. ‘Had ik maar een hart van steen’ verzucht Hans. Een klein mannetje verschijnt. Hij biedt hem een hart van steen aan, in ruil voor zijn tranen. Gretig gaat Hans op het aanbod in. Enfloeps! Daar heeft hij een stenen hart. Het voelt wel een beetje koud en zwaar in zijn borst maar hij hoeft in elk geval niet meerte huilen.

Gevoelloos trekt Hans de wijde wereld in. Hij wordt rijk, trouwt met een beeldschone prinses, wordt beroemd en bewonderd, maar gelukkig wordt hij niet. Ontevreden vertrekt Hans en laat de prinses in tranen achter. Het kan hem niets schelen, haar tranen laten hem koud. Hijheeft immers een stenen hart!

Zoals het in een sprookje hoort loopt alles toch goed met hen af en wordt bewezen dat ware liefde in staat is zelfs het hardste hart te breken.

DE MAN MET HET STENEN HART is een verteltheatervoorstelling over empathie, communicatie, emoties en omgang met elkaar. Een vertelling met 2D figuren in een miniatuur coulissen decor geïnspireerd op middeleeuwse schilderijen. We denken als ZZuit één van de mooiste kinderprodukties van dit jaar in huis te hebben gehaald. Kijk anders de trailer om uzelf (en de kinderen) te overtuigen!

Kaarten reserveren

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

20181025 750450 Stenenhart2