Vrijdag 20 april 2018

margriet-bolding-het-gras-bij-de-buren-marloes-van-dijken.jpg

Het gras bij de buren 

Margriet Bolding

Tijd: 20:15 | € 12,50

Een groene omgeving, tot rust komen na je werk, kinderen die onbezorgd kunnen opgroeien. In deze gloednieuwe show verruilt de eigenzinnige Magriet de stad voor het platteland.

Meer informatie

Margriet Bolding, geroemd om haar eigenzinnige humor en mooie liedjes, snijdt in haar theaterwerk altijd herkenbare thema’s aan. Dit seizoen is Margriet met haar nieuwe voorstelling Het gras bij de buren in de Nederlandse theaters te zien. Op 20 april staat ze in Theater ZZuit in Zwolle.

In 2008 stond Margriet Bolding in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival en sindsdien maakt zij avondvullende cabaretprogramma's voor theaters in heel Nederland. Naast het spelen van cabaretvoorstellingen is Margriet ook werkzaam als organisatiepsycholoog. Deze combinatie vormt een onuitputtelijke bron van inspiratie voor haar voorstellingen en staat garant voor hilariteit.

Hoog tijd om die eens onder de loep te nemen. Margriet slaagt erin om met originele teksten en een meesterlijke timing onverwachte wendingen te creëren. Daarbij schroomt ze niet om anderen en zichzelf flink op de hak te nemen. Klik hier op de trailer.

“Margriet Bolding. Onthoud de naam. Ze zong goed, ze had mooie teksten en ze bewoog zich ongedwongen. Een natuurtalent.” ~ Frits Abrahams, NRC handelsblad

“Bolding maakt authentiek theater" ~ Annet de Jong, De Telegraaf

Kaarten reserveren

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

MagrietBolding2 MagrietBolding3 20180420-Margriet Bolding-750450.jpeg