Vrijdag 16 maart 2018

20180316 750450 LosVast

Vast

De meiden van LOS

Tijd: 20:15 | € 12,50

Het  viertal van LOS met de eerdere voorstellingen FCKD en TOTAL LOS hebben een nieuwe voorstelling. Het is voor de meiden van LOS namelijk tijd om volwassen te worden.

Meer informatie

 Ze zijn nu rond de dertig en staan voor belangrijke keuzes. VASTigheid is voor de meiden een droom en een nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen ze van de ene in de andere komische en herkenbare situatie.

Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit, dat staat wel VAST. “Humor met soms mooie scherpe randjes, maar ook vertederende liedjes passeren de revue. Het is een geweldige, pakkende show die mij meer dan verbaasd heeft” (Cultuurpodium.nl).

Over LOS De meiden van LOS muziektheater; Femke Vernij, Charlotte Waardenburg, Kim de Fuijk en Dookje Engelhard, vonden elkaar op de opleiding "Muziektheater" van het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Tijdens hun studie speelden ze al regelmatig op de meest uiteenlopende gelegenheden. In mei 2006, na hun allereerste optreden samen, besloten ze verder te gaan als LOS Muziektheater.

In 2009 richtten ze Stichting LOS Muziektheater op, en werd de eerste stap richting het theater gezet met deelname aan cabaretfestivals als het AKF en het GSCF. Vanaf toen stonden zij in de theaters. Eerst met hun voorstelling Lijf On Stage (2010-2012). Vervolgens kwam FCKD (2012-2014) Total LOS (2014-2016 en op dit moment touren zij met hun nieuwe voostelling VAST, geregiseerd door Silvester Zwanenveld. In 2011 werd LOS opgemerkt door impresariaat MojoTheater, wat tegenwoordig George Visser Productions heet, en sindsdien doet gvproductions de boekingen van LOS.

Kaarten reserveren

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

los2   los3