Woensdag 25 oktober 2017

20171025 750x450 drakentemmer

De Drakentemmer (4+)

Valentijn produktiehuis

Tijd: 15:00 uur | € 7,50

De Drakentemmer, een getekend verhaal. Op het eiland "Krijt" kennen de mensen alleen zwart en wit. Ooit is alle kleur uit hun leven verdwenen. Dat was het werk van de vuurdraak, maar niemand weet waarom.

Meer informatie

De Drakentemmer is een spannende, maar vooral grappige voorstelling over jezelf durven zijn en vriendschap. Niemand weet het geheim van de vuurdraak die alle kleur uit het leven liet verdwijnen. Totdat een klein, dapper en nieuwsgierig jongetje opstaat en op zoek gaat naar het antwoord op deze geheimzinnige vraag. Slaagt hij erin het geheim van de draak op te lossen?

De Drakentemmer is een voorstelling over jezelf durven zijn en vriendschap.Twee acteurs vertellen het verhaal met woorden, liedjes en tekeningen. Met bordkrijt wordt deze voorstelling verbeeld....en soms ook weer uitgeveegd. De makers lieten zich inspireren door de tekeningen van Mies van Hout.

Ook met deze productie stimuleert productiehuis Valentijn kinderen om zelf met het materiaal uit de voorstelling aan de slag te gaan.

Kaarten reserveren

 20171025 drakentemmer 4

  • Regie, concept en idee: Elly Bakker
  • Eindregie: Ingrid van Leeuwen
  • Spel: Joeso Peters, Silas Neumann
  • Muziek: Joeso Peters
  • Tekeningen: Pascale Snijders-Verheyden
  • Foto: Ruud Ploeg
  • Educatie: Elly Bakker

Deze voorstelling is mogelijk gemaakt door: provincie Drenthe, Waarborgfonds Meppel, stichting Het Burgerweeshuis Prins Bernhard Cultuurfonds, stichting Albino.

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

20171025 drakentemmer 2