Vrijdag 22 september 2017

20170922 Manuel Kemperink Beuving750450

Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers

André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink

Tijd: 20:15 uur | € 12,50

Als het aan André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink ligt, wordt nog dit jaar de Republiek Twente opgericht. Ze hebben de rest van Nederland nu lang genoeg op hun schouders genomen.

Meer informatie

Met dit opzienbarende programma zullen André, Ernest en Thijs alleen optreden aan de goede kant van de IJssel met een voorkeur voor hooibergen, gierkelders, schuilkelders, maïsvelden, leegstaande melkfabrieken, slachterijen, gymnastieklokalen, nudistenstranden, buurthuizen, bruine cafés, voetbalkantines, bordelen en vanzelfsprekend Uw theater of kulturhuus. Samengevat een goede start voor de Twentse Republiek. Dat alles onder het motto: Wir sind wiede da............................

André Manuel is cabaretier/acteur/zanger/gitarist/schrijver/columnist en komt uit de kast als stand-upper. Ernest Beuving is imitator/persiflator/zanger/cabaretier en gaat als gedoogtukker de kast in samen met Arie Boomsma die er weer uit komt. Thijs Kemperink is cabaretier/stand-upper/columnist en vult het tweetal aan om zijn thuissituatie te ontlasten.

André geeft een workshop "Tongzoenen op z’n Twents" en zal uitleggen waarom we hier massaal de ‘n’ inslikken. Ernest vertelt o.a. over de avonturen van Bassie en Adriaan in Tukkerland, die erachter komen dat overal waar ‘tu’ voor staat niet goed is (behalve tuvreden en Tupperware). Thijs legt uit dat Twente gewoon bij Duitsland dient te worden gevoegd, zodat wij tenminste ook eens een WK hebben gewonnen.

Samengevat een goede start voor de Twentse Republiek.

UITVERKOCHT!!!

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

 

MF1  MFs2

Foto boven: Erik Schaddelee