Woensdag 19 oktober 2016

Dwerg750450

Kindervoorstelling de Dwerg (4-12 jaar)

Fratelli Fiasco

Tijd: 15:00 uur | € 7,50

In de betoverende gedaante van een dwerg brengt Fratelli Fiasco zijn clownskunsten, zonder een enkel mensenwoord te gebruiken. De komische en ontroerende dwerg brengt jong en oud in vervoering.

Meer informatie

Zijn indringende spel speelt zich af op de grens tussen droom en werkelijkheid en beeldt een sprookje uit waarin iedereen zich kan herkennen. Wanneer de dwerg bij thuiskomst ontdekt dat zijn tamme kraai niet in zijn kooi zit, maar dat daar wel een gouden ei ligt, besluit hij het ei zelf uit te broeden. Het wordt groter en groter en dan breekt het open! Een piepklein kuikentje wordt geboren, waar de dwerg zijn handen vol aan heeft. De dwerg gaat zozeer op in zijn taak als opvoeder dat hij zich een echte vogel waant, wanneer hij plotseling kan zingen zoals alleen de mooiste zangvogels is gegeven.

De Dwerg is een poëtische voorstelling over geboorte,liefde en zorgzaamheid.

Met deze kindervoorstelling wil ZZuit in de herfstvakantien cultuur inde wijk brengen voor de jeugd. U bent met uw kinderen van harte welkom in het SIO!

Spel: Jeanmarie Bevort
Foto: Ruud Ploeg

over Fratelli Fiasco
Jeanmarie Bevort (1951), alias Fratelli Fiasco, is geboren uit Nederlands-Franse ouders. Jeanmarie studeerde aan de theaterschool van Jacques Lecoq in Parijs. Sindsdien treedt hij op met zijn poëtisch clownstheater. Tot groeiend genot van zijn publiek en Jeanmarie zelf.

20161019 dedwerg2

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@zzuit.nl.
Vermeld uw naam, de activiteit en het aantal personen.

We zien je graag langskomen!