Vrijdag 20 november 2015

PSperfect

'Zo doen we dat hier' (try-out)

Door: Piepschuim

Tijd: 20:15 uur | € 10,00

'Zo doen we dat hier' is een nieuw waanzinnig en energiek programma over grote thema's en kleine problemen. Het programma bevindt zich op het snijvlak van muziek, cabaret en theater: prachtige teksten veel humor, sprekende mimiek en soms een verrassend dansje.

Hoe vang je de Nederlandse geest? Wat is de mores van deze tijd? Wat voor land zijn we eigenlijk geworden? Vragen, vragen, vragen en Piepschuim zou het antwoord ook niet weten. Maar daar gaat het programma niet over.

'Zo doen we dat hier' gaat over jou, over mij, over ons dus. Dichtbij huis, in de achtertuin met een kopje thee of een goed glas bier.

Wellicht ken je Piepschuim van één van de succesvolle eerdere theaterprogramma's. Of misschien heb je Piepschuim gezien op festivals als Mundial, De Beschaving of Oerol. In dat geval kom je zeker kijken. Maar ls je Piepschuim nog niet kent, dan is dit je kans: Piepschuim komt in SIO. Laat je onderdompelen in de wereld die Piepschuim heet!!

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@zzuit.nl.
Vermeld uw naam, de activiteit en het aantal personen.

We zien je graag langskomen!

Klik op onderstaande afbeeldingen om een indruk te krijgen van Piepschuim...

 PS1  PS4  PS2PS3