Vrijdag 7 november 2014

circus hoetsctchov banner

Circus Hoetchatchov

Een programma voor het hele gezin!

Tijd: 19:30 uur | € 10,00 volw.  / € 5,00  <12 jr

Met veel trots presenteert papa Krzystov zijn zoon Ivànovitch. Zoonlief blijkt inderdaad over uitzonderlijke talenten te beschikken. Als Invànovitch zijn koppigheid achterwege zou laten en zijn kinderlijke klungeligheid zou overwinnen, dan zou hij écht wel een 'de beste acrobaat van Rusland' kunnen worden.....

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@zzuit.nl.
Vermeld uw naam, de activiteit en het aantal personen.

We zien je graag langskomen!

Meer informatie

circus hoetsctchov 02Hoewel het voor Krzystov niet altijd gemakkelijk werken is met Ivàn, lukt het hem toch de voorstelling staande te houden. Terwijl kinderen en ouders smelten voor de clownerieën van Invànovitch probeert Krzystov het hoofd koel te houden met wind, water, sneeuw, àlles wat maar verfrissing kan brengen.

Humor en acrobatiek zijn de sleutelwoorden in deze familievoorstelling, die een grote interactie van het publiek vraagt.
Het verhaal gaat over trots, bezorgdheid, opvoeden, maar ook over de zelfontplooiing van de eigen wil.

circus hoetsctchov 03Circus Hoetchàtchov is een rock'n roll voorstelling. De voorstelling bevat zowel 'traditionele circusacts met een twist', fijne clownerieën, als poëtische momenten.

Karel Casier is acrobaat, geboren in België en woonachtig in Nederland. De voorstellingen waarmee Karel Casier momenteel toert zijn meer dan circus alleen. Het zijn voorstellingen met een aangrijpend verhaal vol humor, spanning, drama en spectaculaire acrobatiek.

Zie voor meer informatie www.hoetchatcha.be