vrijdag 15 mei 2020
Tribute to Doe Maar 
geannuleerd!

Tribute to Doe Maar 

SKUNK

20:00 uur | € 15,00 | geannuleerd

De heerlijke en unieke neder-reggae / ska van Doe Maar overspoelt de Nederlandse radio, platenspelers en podia. Smoorverliefd, Sinds 1 dag of twee, Belle Helene, Doris Day …..ZZUit kleurt groen-roze.

Meer informatie

Een jaar of 32 later hebben de meisjes van toen hun helden ingeruild voor andere. Maar bij vier volwassen mannen is de liefde voor Doe Maar door de jaren juist gegroeid. Natuurlijk door het gevoel van jeugdsentiment, maar vooral door de kracht, puurheid en groove van de muziek. Ze bundelen hun krachten en gaan verder als Doe Maar tribute band Skunk.

Doe Maar Tribute band Skunk zijn vier mannen met liefde voor muziek. Ten tijde van de Doe Maar hype waren we nog jonge jongens maar vonden we eigenlijk allemaal die Doe Maar hype maar niets. Totdat we zelf muziek gingen maken en er achter kwamen dat het muzikaal toch wel bijzonder interessant was wat die Henny, Ernst en kornuiten verzonnen hadden. En dan kan je er ook nog een lekker feestje mee bouwen. Ratataaa!!

Bandleden:
Gerwin. Is op zichzelf al een groot deel van Doe Maar. Mag als zanger zowel Ernst Jansz als Henny Vrienten nadoen en als gitarist zet hij een voortreffelijke Jan Hendriks neer. Maar wordt pas echt gelukkig als hij het publiek aan het zingen krijgt.
Bob: Jongste van de band maar bewijst met zijn uitstekende toetsen spel dat leeftijd slechts bijzaak is. Bovendien schept Bob er groot genoegen in precies die kenmerkende jaren tachtig geluiden tot leven te wekken die ervoor zorgen dat het echt klinkt alsof we terug in de tijd zijn.
Martijn: Was ooit drummer, maar ging in Skunk bassen. Tot hij de drang om ergens op te slaan toch niet meer kon bedwingen waarna hij via een omweg bij percussie weer bij zijn oude liefde is terug gekomen. Martijn is de ritmische motor van Skunk, maar zingt ook een voortreffelijke tweede stem,
Willem: Heeft het bas stokje overgenomen van Martijn als bassist. Wil graag Henny nadoen, maar kan helaas voor geen meter zingen. Maar hij maakt dat gelukkig goed op de basgitaar.

doemaar1

doemaar2

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. We sturen u voor elk evenement van de agenda eenmalig een e-mail.

Facebook link

Op onze Facebook pagina kunt u zich ook aanmelden, de agenda bekijken, meer informatie lezen en zelf reageren.

Twitter link

Volg ons op Twitter om makkelijk op de hoogte te blijven van activiteiten van ZZUIT.

SIO zaalverhuur Zwolle