vrijdag 10 maart 2023
Improvisaties op trompet en accordeon
uitverkocht!

Improvisaties op trompet en accordeon

Eric Vloeimans en Tuur Florizoone

20:15 uur
17,50 | uitverkocht

Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst.

Tuur Florizone, accordeonist en Eric Vloeimans, trompettist: 2 topartiesten in de jazzscene in Europa. Dat belooft een avondje vuurwerk.

Trompettist Eric Vloeimans is een topattractie in de Europese jazzscene. Hij heeft diverse jazzprijzen gewonnen, en samen gespeeld met veel muzikale grootheden. Teveel om hier te beschrijven, zie voor een biografie en een interview:

https://www.jazzhelden.nl/action/front/portrait?intro=&name=Eric+Vloeimans

Zelf wil Eric liever ‘trompettist’ genoemd worden dan een ‘jazz-trompettist’. Hij is van vele muzikale markten thuis: niet alleen jazz, maar ook klassieke muziek, electronische muziek en pop. Niemand haalt zoveel verschillende klankkleuren uit de trompet, niemand heeft zo’n ferme en tegelijk warme toon, niemand speelt zo intens en weet dat de zaal ook tot in de tenen mee te laten voelen.

Accordeonist Tuur Florizoone is misschien wel één van de meest geliefde muzikanten van Vlaanderen. Met grote flair en onweerstaanbare podium présence bewijst hij dat zijn instrument tot meer in staat is dan de gebruikelijke straatmuziek. Melancholische, eenvoudige melodietjes die de aanzet zijn voor een breed palet aan emoties en kleuren zijn Tuurs forte. Met een minimum aan middelen, zoveel mogelijk muziek maken. De passie en emotie vonkt van zijn accordeon.

Improvisatie

ZZUit is bijzonder verheugd deze topmuzikanten te mogen ontvangen. Tuur Florizone en Eric Vloeimans samen, dat belooft vuurwerk. Maar wat er precies te horen zal zijn is niet te voorspellen. Dat hangt af van het moment, daar is het improvisatie voor. Zeker is in ieder geval dat deze geweldige combinatie u alle hoeken van de muziek laat horen.

Via deze link kunt u al wel een idee krijgen...

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. We sturen je voor elk evenement van de agenda eenmalig een e-mail.

SIO zaalverhuur Zwolle