Vrijdag 21 september 2018

20180921 750450 piepschuim

Grote Woorden, Korte Metten

Piepschuim

Tijd: 20:15 | € 12,50

Piepschuim heeft een naam opgebouwd met energieke en goed ontvangen shows op het snijvlak van muziek, cabaret en theater. In hun nieuwe show gaan de mannen helemaal los en gebruiken daarbij ‘Grote Woorden’.

Meer informatie

Het 247ste programma Grote Woorden van PIEPSCHUIM is meteen het allerbeste. Het combineert op een UNIEKE wijze ALLE theaterdisciplines tot een ONGELOOFLIJKE show met een maatschappelijke relevantie die zijn weerga niet kent. NOOIT eerder heeft een voorstelling zoveel stof op doen waaien. NOOIT eerder was een voorstelling zo veelzeggend. Nog NOOIT heeft een voorstelling zoveel ongeloof gegenereerd. En nog NOOIT is een show zo omarmd door het grote publiek! Kortom: Nooit eerder was er een voorstelling die IEDEREEN MOET ZIEN. Punt.

Maakt het eigenlijk uit of het waar is wat hier staat? Als u het bovenstaande moet geloven, kunt u grote woorden verwachten. Maar waarschijnlijk is dat niet waar. Net zoals dit zeker niet waar is. Het zijn ‘Grote Woorden’, maar daar maken de getalenteerde multi-instrumentalisten graag zelf korte metten mee.

Kaarten reserveren

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

 piepschuim2.jpg20180921 750450 piepschuim3