Vrijdag 12 mei 2017

20170512 Beggarsclan750450

Irish Folk Music

Beggars' Clan

Tijd: 20:15 uur | € 12,50

Deze avond is het SIO een Irish pub. Deze Irish folk band zingt liedjes over drinken, vrouwen, het zware werk op de ruige Ierse zee; de dagelijkse beslommeringen van de gemiddelde Ier. En of dat gezellig is!

Meer informatie

De band verzorgt een fantastisch concert met meeslepende Ierse muziek. Dan weer vrolijk en uitbundig. Dan weer melancholisch. Laat u verrassen door dit illustere gezelschap. The Beggars zijn zo weggelopen van het werk om gezamenlijk muziek te maken. Niet zo maar muziek maar Ierse folk muziek.

Het dagelijkse leven wordt flink bezongen en bedronken in de liederen die gaan over drank, vrouwen en het werken op de ruwe zee. De verhalen die de zware zeestormen met zich meenemen liegen er niet om. Het verhaal gaat dat The Beggars Clan de zeven nazaten zijn van de laatste opvarenden van het Ierse zeilschip met 27 masten: The Irish Rover. Deze verging in juli 1806 en zat vol met handelswaar. De opvarenden waren geen lieverdjes, wel charmeurs... Of dit allemaal waar is, mag u zelf beoordelen tijdens een levendige show van the Beggars’ Clan.’’

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@zzuit.nl.
Vermeld uw naam, de activiteit en het aantal personen.

We zien je graag langskomen!

 beggarsclan1   beggarsclan2