Vrijdag 19 februari 2016

VVperfect

Vuurvogel in Concert

Door: Jeugdkoor Voices & het Vuurvogel Strijkkwartet

Tijd: 20:15 uur | € 10,00

Deze avond is er een heel speciaal muzikaal programma, waarbij jongeren uit de regio Zwolle laten horen en zien wat muzikaal toptalent is. Het programma bestaat uit 2 delen. Het optreden van het Jeugdkoor Voices en het Strijk Kwartet, beide onderdelen van Vuurvogel Zwolle.

Meer informatie

Jeugdkoor Voices maakt deel uit van Koorschool Konstantijn, Deze koorschool streeft naar een hoog artistiek niveau, waarbij de individuele ontwikkeling maar vooral ook het plezier van samen musiceren voorop staat. Het tweede programmaonderdeel bestaat uit het optreden van het Strijkkwartet. Een programma waarbij voor zowel jong als oud(er) heel veel te genieten valt. De concrete invulling van het programma kunt u binnenkort lezen op de website www.zzuit.nl. We zijn trots om de Vuurvogel in het SIO te mogen verwerkomen!

VVperfect2

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@zzuit.nl.
Vermeld uw naam, de activiteit en het aantal personen.

We zien je graag langskomen!