Vrijdag 1 maart 2013

trobairitz gitaartrio 01

Trobairitz Gitaartrio

Annette Kruisbrink, Arlette Ruelens, Maria Vittoria Jedlowski

Tijd: 20:15 uur | € 6,00 / € 3,00

Het Trobairitz Gitaartrio brengt deze avond een familieprogramma met prachtige muziek en verhalen uit alle windstreken, zoals de oosterse parabel van de Japanse Steenhouwer, het verhaal van de Kleine Prins (van Antoine de Saint Exupéry), een Afrikaanse vertelling over een stinkdier en enkele ‘Time and Again’ verhalen.

Entree € 6,00
Kinderen tot 12 jaar € 3,00

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@zzuit.nl.
Vermeld uw naam, de activiteit en het aantal personen.

We zien je graag langskomen!

Programma
Het Trobairitz Gitaartrio bestaat uit de Nederlandse componiste en gitariste Annette Kruisbrink, de Belgische gitariste en beeldend kunstenares Arlette Ruelens en de Italiaanse zangeres en gitariste Maria Vittoria Jedlowski. 

De naam Trobaititz is de vrouwelijke equivalent van troubadours, rondtrekkende musici en componisten van muziek en vaak prikkelende teksten in de periode tussen de 12de en 13de eeuw. In het bijzonder in de Provence.

trobairitz gitaartrio 02Dit gitaartrio bestaat uit musici van uitzondelijk niveau. Annette Kruisbrink Is een bekende Nederlandse gitariste en componiste. Zij heeft meer dan 300 composities op haar naam staan, die in Canada en in West Europa zijn uitgebracht. Zij won er enkele internationale prijzen en awards mee.

Arlette Ruelens is een Belgische gitariste en schilder/beeldend kunstenares. Zij studeerde banjo, cello, piano en later klassiekgitaar aan het Conservatorium In Zwolle. Zij speelt in diverse ensembles. Zij geeft les aan diverse muziekopleidingen.

Maria Vittoria Jedlowski is geboren in Milaan. Zij begon haar muzikale carrière met haar moeder die piano speelde en de cellist Rossi. Zij behaalde de maximale waardering voor haar gitaarstudie aan het Conservatorium in Parma. Zij studeerde tevens af aan de Academia delle Belle Arti di Brera in Milaan. Maria trad op in concerten en tounees in diverse Europese landen en in de Verenigde Staten.

Meer informatie vindt u op de website www.annettekruisbrink.nl.