Vrijdag 6 april 2018

20161111 stand up comedy750450

Comedy Café

Met Robbert Jan Proos, Eric Goossens en Berit Companjen

Tijd: 20:15 uur | € 10,00

Uw gastheer Robbert Jan Proos presenteert 6 comedians met als headliners Eric Goossens en Berit Companjen. Komt dat zien als je durft!

Meer informatie

Wij zijn de comedians?

Dit keer een brede selectie uit heel Nederland.

Uiteraard zijn onze 'mannen die grappen maken' Hessel van der Scheer en Henk van Huisstede aanwezig. Zonder dit Zwols comedycollectief was er uberhaupt geen comedyfeest geweest in ons eigen Zwolle!

Uw gastheer/MC is de Zeeuwse cabaretier Robbert Jan Proos. Deze routinier en alleskunner trok in 1998 zijn voeten uit de klei en trok naar de Randstad want hij had een droom: Kunstenaar worden! Inmiddels vele theatervoorstellingen verder heeft hij verschillende prijzen op zijn naam heeft staan, waaronder de jury- én publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. 

Uw gastheer Robbert Jan Proos presenteert 6 comedians met als headliners Eric Goossens en Berit Companjen. Komt dat zien als je durft!

Wij zijn de comedians?
Dit keer een brede selectie uit heel Nederland.

Uiteraard zijn onze 'mannen die grappen maken' Hessel van der Scheer en Henk van Huisstede aanwezig. Zonder dit Zwols comedycollectief was er uberhaupt geen comedyfeest geweest in ons eigen Zwolle!

Uw gastheer/MC is de Zeeuwse cabaretier Robbert Jan Proos. Deze routinier en alleskunner trok in 1998 zijn voeten uit de klei en trok naar de Randstad want hij had een droom: Kunstenaar worden! Inmiddels vele theatervoorstellingen verder heeft hij verschillende prijzen op zijn naam heeft staan, waaronder de jury- én publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival.

Uit Amsterdam komt Dario Di Mango. Dario's grootste succes was de halve finale op het Internationaal Comedy Festival Rotterdam 2016. Half Italiaans, half Amsterdams met bijzondere humor.

Uit Rotterdam komt Pieter van Breevoort met een eigenzinnige vorm van Stand-up comedy. Analytisch, gevoelig en supergrappig: Hij praat op een droogkomische, onderkoelde manier die origineel is, waar moed voor nodig is, en die tevens past bij de komische inhoud die hij vertelt.

Eric Goossens is het zoveelste Brabantse comediantalent. Na Theo Maasen, Hans Teeuwen en Leon van der Zanden is dit de Brabantse "rising star" in het theater. Met zijn Brabantse tongval weet hij zijn lijden aan de wereld om te zetten in een lachwekkende belevenis.

Als headliner de enige dame van het gezelschap: Berit Companjen. Ze is misschien niet zo groot, maar haar liefde voor stand-up comedy gelukkig wel! Zij staat bekend om haar scherpe observaties en haar uitnodigende persoonlijkheid. De Leidse Berit gaat op een hele makkelijke manier met de zaal om. Ze is een bijzonder improvisatietalent, is adrem in haar antwoorden en geeft daardoor blijk van een soepele geest.

We zijn er trots op deze grote talenten te mogen ontvangen bij ZZuit voor slechts een tientje entree!

Kaarten reserveren

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens