Vrijdag 19 april 2019

20170120 MandolineConsort750450

Mandoline Orkest

Het Consort 

Tijd: 20:30 uur | € 12,50

Het mandoline orkest Het Consort is een Zwols klassiek orkest van Europese allure. Het volledige orkest speelt een unieke verzameling oude instrumenten. Dit is een weergaloze luister ervaring met klassieke én moderne nummers!

Meer informatie

De gemiddelde muziekliefhebber denkt bij het woord 'mandoline orkest' aan een verzameling gepermanente dames van zekere leeftijd die een a-ritmische imitatie van Griekse bouzouki muziek ten beste geven. Niets is minder waar! Het Zwolse mandoline orkest Het Consort levert een muzikale avond op met integere en delicate muziek in serieuze composities.

Het mandoline orkest bestaat daarbij niet alleen uit de bekende kleine mandoline, maar bevat ook grotere broertjes als de mandola en verre neven (of nichten) als de gitaar. Zij brengen zelfs de Bohemian Rhapsody van Queen als een bekende uit graniet gehouwen Rock-klassieker nu vertolkt in de etherische tremoli der mandolini. Soms lijkt het net een jamsessie; soms lijkt het net het sprookjespark in de Efteling.

Het Consort treedt vanavond op in volledige samenstelling! Dit is dé mogelijkheid om kennis te maken met een uniek orkest uit Zwolle.

Ongetwijfeld één van de beste mandoline orkesten van Nederland en daarbuiten. We zijn trots dat ZZUit het complete orkest mag ontvangen! 

Let op; omdat het Paasvrijdag is starten we een kwartier later!

Kaarten reserveren

mandolineorkerstitalie  mandolineorkest2

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@zzuit.nl.
Vermeld uw naam, de activiteit en het aantal personen.

We zien je graag langskomen!