Zaterdag 26 januari 2019

20190126 Snowman

Familievoorstelling De Sneeuwman (5+)

Zwols Symfonie Orkest (ZSO) i.s.m. Alice Zwolschen

Tijd: 15:00 | kinderen € 6,00 volwassenen € 7,50

Het ZSO brengt samen met vertelster Alice Zwolschen het muzikale verhaal van De Sneeuwman. Een middag waarop de kinderen op eigen instrumenten of die van de orkestleden mogen meespelen. 

Meer informatie

Op een winterse dag maakt een jongetje een sneeuwpop, die midden in de nacht tot leven komt. Samen beleven ze de mooiste avonturen. Laat je meevoeren door dit prachtige winterverhaal, gebaseerd op het boek van Raymond Briggs (The Snowman). Het Zwols Symfonie Orkest voert de bijbehorende muziek uit van Howard Blake en Alice Zwolschen vertelt het verhaal.

Onderdeel van dit concert is een muzikale speurtocht langs alle muziekinstrumenten van het symfonie orkest. Dus heb je altijd al eens op de pauken willen slaan, een viool van dichtbij willen bekijken of langs de snaren van een cello willen strijken? Bij dit concert kan dat!

Kinderen die al een instrument bespelen worden uitgenodigd om in het orkest mee te spelen met het beroemde liedje ‘Walking in the air’. Kijk voor meer informatie op www.zwolssymfonieorkest.nl.

kaarten reserveren

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens