Vrijdag 15 december 2017

20171215 750x450 LaClique

Kerst met la CliQue, de mooiste Nederlandstalige liedjes.

La CliQue 

Tijd: 20:15 | € 10,00

Een optreden in kerstsfeer met mooie Nederlandstalige liedjes die de stemming van deze dagen kracht bij zetten. Niet de doorsnee kerstjingles, maar liederen die ons even stil laten staan aan het einde van 2017.

Meer informatie

la CliQue is een Zwolse zanggroep bestaat uit vijf zangeressen: Lotte Ballijns, Mayke Kraaijvanger, Carmen Hovestad, Yuna Linde en Lisi de Schepper en een pianist: Sander Simonse. Samen vormen zij een muzikale kliek die bekend staat om haar harmonieuze samenklank, solistische zangkwaliteiten en theatrale uitstraling.

De Zwolse vocal group la CliQue is een zanggroep van topklasse. In 2015 wonnen zij de eerste prijs op het BALK TOPfestival in de Doelen, Rotterdam. De driekoppige jury was bijzonder enthousiast over de sterke interpretatie van de stukken, de harmonische klank, de perfecte balans van de stemmen en de energieke uitstraling van de Zwolse zangeressen.

La CliQue zingt covers, waarbij van elk nummer een nieuwe en geheel eigen harmonie wordt gemaakt. Kenmerkend voor la CliQue is het overbrengen van de betekenis van een lied en het contact met haar publiek. Speciaal voor ZZUIT verzorgen zij een optreden in kerstsfeer; veel mooie liedjes die de stemming van deze dagen kracht bij zetten. Niet de doorsnee kerstjingles, maar liederen die ons even stil laten staan aan het einde van 2017.

Kaarten reserveren

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

20171215 LaClique 3

20171215 LaClique 4