Vrijdag 15 april 2016

ZFO2

Concert

Zwols Symfonie Orkest en Deventer koor Euterpe

Tijd: 20:00 uur | € 18,00

Tijdens dit bijzondere concert slaan het Deventer Toonkunstkoor Euterpe en het Zwols Symfonie Orkest de handen ineen. Zij voeren de Mis in c van Mozart uit. Hoewel dit werk door Mozart nooit voltooid is, wordt het samen met het Requiem gezien als hoogtepunt binnen de sacrale werken. Het Zwols Symfonie Orkest opent de avond met Haydn Symfonie nr. 99.

Meer informatie

Het Zwols Symfonie Orkest is een amateurorkest bestaande uit ongeveer 40 leden en staat onder leiding van Carl van Reenen. De twee concerten die elk jaar worden gegeven zijn doorgaans heel verschillend van karakter. Is het ene concert enerzijds kleinschalig van opzet, waarbij vaak een solist optreedt, valt voor het andere concert de keuze meestal op een groter project. Het Deventer Toonkunstkoor Euterpe, onder leiding van Jan Kruisselbrink is een regionaal oratoriumkoor dat in 1869 werd opgericht. Het repertoire van Euterpe bestaat veelal uit grote klassieke werken zoals de Matthaus Passion van Bach en het Requiem van Mozart. 

Voor kinderen onder de 12 jaar is de toegang gratis. Voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar is de toegangsprijs € 10,00. 

We zijn trots om dit orkest in het SIO te mogen verwerkomen!

Voorverkoop verloopt deze avond via www.zwolssymfonieorkest.nl Uiteraard zijn kaarten ook beschikbaar aan de kassa op de avond zelf.

ZSOperfect

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens