Vrijdag 11 maart 2016

EllenKiewiet perfect

Alle registers open

Door: Ellen Kiewiet en Henk-Doeke Odinga

Tijd: 20:15 uur | € 10,00

Ellen Kiewiet zingt in “Alle Registers Open” fantastische songs en liederen uit alle genres; jazz, klassiek, musical en cabaret. Henk-Doeke Odinga heeft tijdloze gedichten van onder andere Herman Gorter, Vasalis en Guido Gezelle op muziek gezet. Prachtige composities, speels en dramatisch. Ontroerend om naar te luisteren en een feest om te zingen.

Meer informatie

Een bevlogen en afwisselend concert met songs als 'I loves you Porgy' uit Porgy and Bess, 'Dein Blaues Auge' van Brahms en het cabaretske 'de Minutenwals' van Jasperina de Jong, 'Miss Celies Blues' uit The Color Purple, liederen uit 'des Knaben Wunderhorn' van Mahler. Momenten waarop groots wordt uitgepakt en momenten van ontroerende verstilling met tussendoor een klaterende lach.. Kortom, Alle Registers Open!

Enkele reacties: "Een heel mooi programma, fantastisch hoe de verschillende genres zo goed bij elkaar passen." "Ellen heeft zo'n mooie stem, echt een podiumvrouw." "Prachtig gespeeld, de gedichten op muziek van Henk-Doeke waren zalig om naar te luisteren..."

Klik op onderstaande afbeeldingen om een indruk te krijgen van het duo...

EK1   EllenK5

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@zzuit.nl.
Vermeld uw naam, de activiteit en het aantal personen.

We zien je graag langskomen!