Vrijdag 22 januari 2016

LBperfectLvB

Klassieke muzikale rondreis

Door: Lydia Bosman

Tijd: 20:15 uur | € 7,00

Altijd al meer willen weten over het ontstaan van klassieke muziek? Dit is uw kans! Lydia Bosman neemt u mee op reis met beelden en piano op reis door de tijd. In vogelvlucht komen de grote componisten voorbij. 

Meer informatie

Cultureel ondernemer en oud-Zwollenaar Lydia Bosman houdt in het kader van de tentoonstelling Muziek! in het Stedelijk Museum diverse lezingen over klassieke muziek. In het verlengde daarvan verzorgt zij dit speciaal voor bewoners uit Zwolle-Zuid die belangstelling hebben voor dit onderwerp.

Op enthousiaste wijze neemt zij de toehoorders mee terug in de tijd en vertelt hen over het ontstaan van de klassieke muziek en de wijze waarop deze zich heeft ontwikkeld door alle tijdsperiodes heen. Daarnaast besteedt ze aandacht aan de levens van diverse grote componisten.

Luisterfragmenten en live pianospel ondersteunen de lezing.

Graag nodigen we u uit mee te gaan op reis door de geschiedenis van de klassieke muziek!

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@zzuit.nl.
Vermeld uw naam, de activiteit en het aantal personen.

We zien je graag langskomen!