Vrijdag 14 december 2012

gerard wortel

Gerard Wortel trapt vooruit

Gerard Wortel

Tijd: 20:15 uur | € 3,00

De Stichting SIO organiseert in samenwerking met ‘Uit in Zwolle-Zuid’ een muzikale, satirische en onderhoudende avond in het kader van het 50 jarig bestaan van SIO. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@zzuit.nl.
Vermeld uw naam, de activiteit en het aantal personen.

We zien je graag langskomen!

LET OP:
Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. 
Als u zeker wilt zijn van een entreebewijs meldt u dan aan via info@siozwolle.nl  

Programma
gerard wortel trapt vooruit 01 In zijn nieuwe liedjesprogramma ‘Gerard Wortel trapt vooruit’ laat Gerard geen luisteraar onberoerd. Het ene moment bezingt, bespeelt en betrapt Wortel, muzikaal ondersteund door de virtuoze en partituurloze cellist Bas van Waard, fietsend zijn publiek vanuit zijn linksdraaiende, anderhalfpersoons kleinste theatertje ter wereld, het andere moment dolt hij op een onnavolgbaar speelse wijze vanachter zijn achtentachtig-toetstellend 'MULTICULTIMECHAPERCUSDRUMKLAVIER' .

En dat met teksten die ‘er toe doen’, met een grote taaldichtheid, en een zodanige snelheid dat er voor de gemiddelde luisteraar bijna geen ruimte overblijft voor enige ontlading.

gerard wortel trapt vooruit 02Ben je nog maar net bekomen van zijn liedje over zijn belevenis in de supermarkt, in één adem moet je al weer aanhoren hoe hij zich ooit als zaadcel ongelukkig voelde.

Wortel hekelt, ontroert of laat je ouderwets lachen. Een muziektijdschrift omschreef hem als ‘het onechte kind van Cornelis Vreeswijk en Jaap Fischer’.

Kortom, Gerard Wortel is een man van uitersten die op een aandoenlijke, satirische, onderhoudende wijze in zijn theatertje vooruit trapt en draait tussen weemoed en kolder en zonder enig oponthoud doorslaat vanachter zijn 'Multicultimechapercusdrumklavier'.

Zie ook: www.gerardwortel.nl

Foto's zijn van  Lonneke Boots

 

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Als u zeker wilt zijn van een entreebewijs meldt u dan aan via info@siozwolle.nl