Vrijdag 30 november 2012

blokfluit

In the mood for Flute

Blokfluitensemble FEW o.l.v. Annelies Schraa

Tijd: 20:15 uur | € 6,00

Er is geen muziek 'veilig' voor FEW: behalve het officiële repertoire voor blokfluitensemble, is FEW altijd op zoek naar pakkende muziek die geschikt is voor de speciale klankkleur van een blokfluitensemble.

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@zzuit.nl.
Vermeld uw naam, de activiteit en het aantal personen.

We zien je graag langskomen!

Concertprogramma
Dit concertprogramma bevat bijvoorbeeld een spectaculair werk voor vier solisten en zes begeleiders van Vivaldi, het hypermoderne 'Preludium & Fuga' van de hedendaagse componist Matthias Maute, en werken van o.a. barok-top-componist Handel en blokfluit-coryfee Paul Leenhouts. Modern en traditioneel naast elkaar geplaatst in een overtuigend rijke mix! 

Een boeiend programma dat oud en jong zal aanspreken! Meer informatie is te vinden op de website: www.fewblokfluit.com