Vrijdag 29 november 2019

20191108 750450 Sinterklaas en het Gouden Kompas

Sinterklaas en het gouden kompas (+4 jaar)

Gouden staf producties

Tijd: 18.30 uur | € 7,50

Bekijk dé Sinterklaasfilm van 2019 waarbij je live de pieten kunt ontmoeten in de Pietendisco! De film gaat over Liv uit Kampen die ongeduldig uitkijkt naar de komst van Sinterklaas en de pieten.

Meer informatie

Liv woont in een keurig, authentiek stadje, Kampen. Elke dag kijkt zij uit naar de komst van Sinterklaas met zijn zwarte pieten. Liv kan niet wachten om Sinterklaas weer te spreken. Brieven schrijft ze, verlanglijstjes zijn al af, zelfs stuurt Liv vragen per flessenpost. Liv verlangt er zo naar, Sinterklaas op Amerigo, met alle Zwarte pieten door de mooie straten van Kampen. Maar, wanneer komt haar beste vriend nou? Het duurt te lang! 

Liv kan niet weten dat Sinterklaas verzeild is geraakt in een heel zware storm.  En erger nog: dat door een klunzige actie van Prutspiet  het gouden kompas kapot is gegaan! En dat was het laatste redmiddel! Hoe moet het nu verder? Kunnen de Pieten een oplossing bedenken? Zal het Ffeest wel door gaan? Komt Sinterklaas überhaupt wel naar Nederland? Hoe loopt dit spannende avontuur af? 

Bekijk Liv, Sinterklaas, Pakjespiet, Prutspiet, Pedro, Lucèna, Klusjespiet, Piet Plumas, Kapiteinpiet, Route Piet, DJ Piet, Stafpiet, Toffe Piet, Lolpiet, Piet Paulusma en De Zeekapitein van Gouden Staf Producties in dé Sinterklaasfilm van 2019! 

Tijdsplanning:
18.30 inloop met Pietendisco,
19.00 start film,
20.15 meet en greet en Pietendisco,
21.00 einde

Met: Jeroen van Gelder, Charlotte van der Waal, Leonardo van Lenthe, Sean Bartelse, Raymon de Ronde, Michelle Bergsma, Floris Meerveld, Dré Kok, Bart Juwett, Richard Bosch, Robin Mittelmeijer, Naomi Meijer, Brian Ligthart, Sander Blanken, Piet Paulusma en Rutger van der Feest. Gouden Staf Producties en Rood Hit Blauw presenteren ’Sinterklaas en het gouden kompas’ Een film van GSP in samenwerking met Harold Verwoert. 

Kostuumontwerp: Leonardo van Lenthe, Dré Kok, Richard Bosch | Make-up & haar: Richard Bosch, Gerda van Ommen, Dré Kok | Cameraoperator: Niels Groffen | Muziek: Jurrian Marx| Geluidsontwerp: Robin Mittelmeijer | Montage: Niels Groffen | Set Design: Carola Janssen, Cynthia Bloemendal, Leonardo van Lenthe, Dré Kok | VFX Supervisie: Kevin Tot | Productieleiding: Jeroen van Gelder, Raymon de Ronde | Uitvoerend Producent: Jeroen van Gelder, Raymon de Ronde | Co-producenten: Michelle Bergsma, Leonardo van Lenthe, Robin Mittelmeijer, Sean Bartelse | Producent: Gouden Staf Producties | Synopsis: Renske Jansen, Jeroen van Gelder | Scenario: Raymon de Ronde| Regie: Harold Verwoert

Bekijk de trailer! 

https://www.youtube.com/watch?v=5gcFAiEJyyk

Kaarten bestellen

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens