Vrijdag 9 december 2016

20161209 nathaliebaartman750450

Voest (try-out)

Cabaretière Nathalie Baartman

Tijd: 20:15 uur | € 12,50

Voest. Dat is Twents voor vuist. Gaat Nathalie Baartman knokken? Nou, ze gaat vechten voor vrolijkheid en een beetje meer liefde. Hoe? Door zelf maar eens te beginnen. Kom naar 1 van de grootste cabaret talenten van 2016!

Meer informatie

Voest is een vurige voorstelling van een ontembare vrouw op vredesdrift. Ontembaar? Ja zeg, kom gewoon maar kijken. Want Baartman mag er dan een ietwat eigenaardige kijk op het leven op nahouden, haar vorige voorstelling ‘Louter’ werd uitstekend ontvangen. Haar absurdistisch wereldbeeld observaties zijn scherp en haar verfrissende verhalen raken...

Nathalie Baartman is een Nederlands cabaretière en columniste. Het podium staat Baartman goed...Voor wie somber is en een therapie overweegt, heeft aan anderhalf uur met deze charmante cabaretière genoeg. Ze houdt haar ogen open en observeert scherp. Haar programma brengt een intense vrolijkheid over, maar ook weemoed naar die absurde wereld van haar, die eigenlijk helemaal niet zo absurd is.

De pers over vorige voorstelling ‘Louter’:

De Telegraaf****:
“Naar ‘Louter’ ga je niet toe voor de snelle grap of het hoge tempo. Nathalie Baartman voert je mee naar haar universum dat zowel herkenbaar als wereldvreemd is. Voor wie zich daaraan over durft te geven, is het goed toeven bij deze authentieke cabaretière.”

Theaterkrant****:
“Opnieuw is er geen ontkomen aan bij Nathalie Baartman: ze komt op, grijpt je beet en sleept je mee. (...) Baartman neemt zaken waar die ons geen zier zouden interesseren, maar die van haar theaterprogramma’s steeds intrigerende trips maken.”

De Volkskrant***:
“Haar met dik Twents accent aangebrachte wereldvreemdheid werkt op de lachspieren, maar weet ook te ontroeren.”

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@zzuit.nl.
Vermeld uw naam, de activiteit en het aantal personen.

We zien je graag langskomen!

Nathalie Baartman1  Nathalie Baartman2

Nathalie Baartman