Vrijdag 11 november 2016

20161111 stand up comedy750450

Comedy Café

Met o.a. Martijn Oosterhuis, Eric Goossens, Harry Hol, Bas Smit en 3 anderen.

Tijd: 20:15 uur | € 10,00

Stand-up comedy in Zwolle-Zuid. Een mooie line-up met maar liefst 7 lokale, regionale en nationale stand-up-comedians. De absolute headliner is de lama veteraan Martijn Oosterhuis. Komt dat zien als je durft!

Meer informatie

Wij zijn de comedians?

De absolute headliner is Martijn Oosterhuis. Als Lama van het eerste uur is het een topspeler uit de stand-up comedy Eredivisie. Met optredens op Lowlands, Camaretten en Waskracht op TV heeft hij een status als sterspeler verworven. Met een 4e prijs op een het grootste internationale stand-up comedy festival van Europa in Edinburg is hij zelfs doorgedrongen in de Championsleage. Met zijn grote grapdichtheid weet hij elke zaal inclusief publiek te boeien.

Eric Goossens (23) is een Brabantse stand-up comedian van de Jupiler League. Eric is een comedian die absurd, snel en hard is. Vaak alles positief bekijkt maar soms ook de donkere kanten niet ontwijkt. Nog maar net afgestudeerd aan de artiestenopleiding te Tilburg in 2015 (met als specialiteit theater), maar nu al met meer dan 100 optredens per jaar een comedian die we in de gaten moeten gaan houden. Wat Eric op school heeft geleerd laat hij graag zien in zijn verhalen met natuurlijk de nodige dosis humor en zelfspot.

Davy Turnhout is de MC van de avond. Deze spontane, overassertieve jongen is uw gastheer deze avond.

Niels Anderson en Bas Smit (Zwolle) zijn lokale helden die proberen te promoveren naar een hogere stand-up-comedian-divisie. Ook Hessel van de Scheer, Henk van Huisstede en Thom Elsenaar proberen uw lachspieren in beweging te brengen. Met eigen stijl en passie proberen zij met u een leuke avond te beleven.

Dit wordt een avond met veel stand-up comedians die aan het begin van hun carriere staan. Vanavond maken ze hun broodnodige vlieguren om later Nederland te kunnen veroveren!

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@zzuit.nl.
Vermeld uw naam, de activiteit en het aantal personen.

We zien je graag langskomen!

MartijnOosterhuis 20161111Eric-Goossens