vrijdag 13 mei 2022
Ernest Beuving
uitverkocht!

Ernest Beuving

Ernest Beuving

20:15 uur | € 12,50 | uitverkocht

Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst.

Een spoedcursus geluk gegeven door Ernest Beuving, die zelf ooit in de psychiatrie belandde en daar vooral leerde: "hoe gek het is om het niet te zijn". Hij is van plan het ZZUit seizoen spetterend af te sluiten.

Het is een cabaretesk muziektheaterprogramma met veel humor, imitaties, persiflages, spontaniteit en geen geposeer. Zijn acts gaan van een postume Prins Bernhard (die zich beklaagt over zijn troonopvolging), een borderlinedansende Keltische zanger, en een Toon Hermans over iPhones en 'Spuiten en slikken' tot en een Mick Jagger met ADHD. 

Ernest speelde hiervoor Ernesto (van Ernesto & Marcellino met Wilfried Finkers). De Telegraaf noemde hen ooit: "het beste bewaarde theatergeheim van Nederland." Hij schreef hiervoor de meeste teksten en de muziek.

Pers over Ernest Beuving

  • "Een multitalent met een ijzersterke zangstem, vlijmscherpe imitaties en hij improviseert ongelooflijk soepel." (De Stentor)
  • "Een prachtige zangstem en liedjes die verbazingwekkend goed klinken.Dat Ernest zoveel stemmen in huis heeft dwingt respect af maar als hij deze ook nog eens sterke teksten in de mond legt kan alles helemaal niet meer kapot." (Tubantia)
  • "Niemand is bestand tegen hem, een mond als een mitrailleur en altijd een voltreffer op het juiste moment. Zijn rake imitaties vallen in de smaak evenals zijn melancholische liedjes." (Telegraaf)

Twee jaar geleden zong Ernest Beuving in ZZUIT Leonard Cohen in de uitverkochte voorstelling So long Cohen met hilarische acts tussendoor.

Bekijk onderstaande video voor een voorproefje....

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. We sturen u voor elk evenement van de agenda eenmalig een e-mail.

Facebook link

Op onze Facebook pagina kunt u zich ook aanmelden, de agenda bekijken, meer informatie lezen en zelf reageren.

Twitter link

Volg ons op Twitter om makkelijk op de hoogte te blijven van activiteiten van ZZUIT.

SIO zaalverhuur Zwolle