vrijdag 30 september 2022
De avonturen van Dik & Pier, muzikaal jeugdtheater

De avonturen van Dik & Pier, muzikaal jeugdtheater

Dik & Pier

19:00 (NB!) uur | € 7,50

Twee grote kerels met allerlei instrumenten. Ze zingen uit volle borst, en meezingen mag. Een verhaal met vrolijke én serieuze liedjes. Voor kinderen 7+ en voor iedereen!

Dik en Pier zijn beste vrienden en wonen bij elkaar in de straat. Ze zijn altijd samen. Ze kletsen, spelen en lachen. Dik stelt Pier gerust als hij bang is in het donker. Pier troost Dik als hij verdrietig is dat zijn lieve hondje er niet meer is. En elke dag maken Dik en Pier muziek. Ze zingen uit volle borst en spelen daarbij op hun gitaar, mandoline, piano, ukelele, accordeon, marimba en djembé. Telkens als het lekker gaat komt de boze buurman klagen en roept dat het stil moet zijn in een nette straat.

Muzikaal hebben Dik & Pier het werk van Tom Waits als basis genomen. De organische en pure liedjes van Waits lenen zich uitstekend als muzikaal uitgangspunt. Tekstueel hebben zij zich laten inspireren door de prachtige kindergedichtenbundels van Theo Olthuis (bekend van o.m. Sesamstraat, Klokhuis en Koekeloere).

Over de artiesten

Dick Dijkman en Pyr Tilma zijn beiden al jaren actief in de muzikale en theatrale scene van Nederland. Zij speelden in verschillende popbands en bij jeugdtheatergezelschappen waaronder de muziektheatergroep Kom van het dak af band en de muzikale cabaretgroep Enge Buren.

Links

https://dikenpier.nl/dik-en-pier/

https://dikenpier.nl/kijk-en-luister/

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. We sturen u voor elk evenement van de agenda eenmalig een e-mail.

Facebook link

Op onze Facebook pagina kunt u zich ook aanmelden, de agenda bekijken, meer informatie lezen en zelf reageren.

Twitter link

Volg ons op Twitter om makkelijk op de hoogte te blijven van activiteiten van ZZUIT.

SIO zaalverhuur Zwolle