vrijdag 11 maart 2022
Comedy is hot!
uitverkocht!

Comedy is hot!

Door een Zwols comedy-collectief met de toepasselijke naam 'Zwolle Giert'.

20:15 uur | € 12,50 | uitverkocht

Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst.

Goed nieuws voor iedereen die weer eens een avondje wil lachen. Een line-up van ervaren comedians brengt, samen met nieuw talent, goeie grappen en gekke gedichtenspinsels voor het voetlicht.

Over de artiesten

Zwolle Giert bestaat uit de comedy/cabaret-fanaten Jasper Nieuwenhuis, Henk van Huisstede en Jan van Houwelingen. Ze treden voornamelijk op in de stand-up comedy-scene, maken comedy-radio voor RTV Focus, en organiseren comedy-evenementen in Zwolle e.o. Ditmaal dus in het SIO-gebouw, in samenwerking met de culturele organisatie ZZUit.

Verder zullen ook nog optreden Hank van Bosstraten, Gerwin Schoenmakers en Marc van Gestel. Comedians die ieder hun mannetje staan op het gebied van grappen maken en dwaze verhalen vertellen. De hoofdact is Ronald Smink, een vleesgeworden stripfiguur die je een keer gezien moet hebben.

Ronald Smink

Ronald denkt volledig out of the box. Dat, in combinatie met een benig lijf en een elastieken gezicht, maakt dat je hem niet snel zal vergeten. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries is het een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld, en hij stond met zijn programma Out of the Box op Videoland. Sinds 2018 is Ronald een van de vaste comedians van het Utrechts Comedy-collectief het Comedyhuis. Verder is Ronald oprichter van de Comedytunes Comedynights.Hier een voorproefje: https://youtu.be/MBbxS1xVmt4 

Kom dus kijken!

Koop uw tickets via www.zzuit.nl, en laat u verrassen. Koffie en thee staan klaar als u binnenkomt, en na afloop kunt u een drankje bestellen en napraten in het grand café van SIO. Of smullen van een borrelplank, vooraf te reserveren samen met uw ticket.

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. We sturen u voor elk evenement van de agenda eenmalig een e-mail.

Facebook link

Op onze Facebook pagina kunt u zich ook aanmelden, de agenda bekijken, meer informatie lezen en zelf reageren.

Twitter link

Volg ons op Twitter om makkelijk op de hoogte te blijven van activiteiten van ZZUIT.

SIO zaalverhuur Zwolle