vrijdag 13 januari 2023
Bei sein ist mitmachen

Bei sein ist mitmachen

Ronald Smink

20:15 uur
15,00

Een comedian met absurde humor en een surrealistische kijk op de wereld. Een voorstelling die geen moment verveelt.

Ronald Smink wordt soms wel eens gezien als een vleesgeworden stripfiguur. In deze voorstelling krijg je een exclusief kijkje in het hoofd van deze bizarre Fries. Hij ziet zijn eigen hoofd als een zolder waarop dozen liggen opgeslagen met absurde gedachten, herinneringen, angsten, dromen en recepten voor bami.
Ronald denkt volledig out of the box. Dat, in combinatie met een lenig lijf en elastieken gezicht, maakt hem tot een comedian die je niet snel zal vergeten. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries is het een acht- baan waar geen einde aan lijkt te komen.
Over de artiest
Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen en op Lowlands gespeeld. Ook stond hij met zijn programma Out of the Box op Videoland. Sinds 2018 is Ronald een van de vaste comedians van het Utrechts Comedy-collectief het Comedyhuis. Verder is Ronald oprichter van de Comedytunes Comedynights.
In maart vorig jaar was Ronald één van de zes comedians die optraden tijdens de comedynight bij ZZUit. De zaal bulderde toen van het lachen… Reden genoeg om hem nu te laten optreden met een eigen programma.
Regie: Silvester Zwaneveld
Leeuwarder Courant: ‘Naarmate Smink zich in zijn verhalen laat gaan ontstaan er absurdistische juweeltjes, als een bever roosterende indiaan op de ringweg van Antwerpen.

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. We sturen je voor elk evenement van de agenda eenmalig een e-mail.

SIO zaalverhuur Zwolle