vrijdag 10 februari 2023
Ballads, blues, pop & swing

Ballads, blues, pop & swing

Sveva en band

20:15 uur | € 15,00

Sveva en haar begeleiders brengen prachtige ballads, blues en soul, afgewisseld met country, funk en pop. Om te luisteren én om bij te swingen.

Afgelopen zomer spotte ZZUit deze artiesten in het buitenland bij een openlucht optreden. De gedreven en veelzijdige singer/songwriter Sveva. Samen met haar virtuoze begeleiders Thomas (toetsen) en Herralt (gitaar). Tijdens de ballads kon je tussen het ademloos luisterend publiek een speld horen vallen. Later op de avond zagen we de liefhebbers swingen op de flitsende nummers.

ZZUit wilde haar graag laten optreden, maar corona gooide roet in het eten. Nu in de herkansing…

Sveva is nu nog niet zo bekend, maar het zou zomaar kunnen dat deze band binnenkort doorbreekt... Bij ZZUit wordt het vast een mooie avond waar u met plezier op terug zult kijken!

Over de artiesten

 Sveva Endeman (Luttenberg), Thomas de Boer (Zwolle) en Herralt Hoving (Coevorden) studeren aan de Rotterdamse kunstvakhogeschool ‘Codarts’. Ze sloten hun vooropleiding ‘Artiest muzikant’ op het Deltion College  af met prachtige examencijfers: respectievelijk een 10, 9,5 en een 10.

 Over hun muziek

Beth Hart en Yebba vormen inspiratiebronnen voor de eigen songs, maar u hoort deze avond ook muziek van o.a. Etta James, Aretha Franklin, Prince, Stevie Wonder, Michael Jackson en ‘onze’ Ilse de Lange.

Locatie:
Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2 | 8014 AZ Zwolle
Route en contactgegevens

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. We sturen u voor elk evenement van de agenda eenmalig een e-mail.

Facebook link

Op onze Facebook pagina kunt u zich ook aanmelden, de agenda bekijken, meer informatie lezen en zelf reageren.

Twitter link

Volg ons op Twitter om makkelijk op de hoogte te blijven van activiteiten van ZZUIT.

SIO zaalverhuur Zwolle